ANTALYA / KEPEZ - Altınova İmam Hatip Ortaokulu

Altınova İmam Hatip Ortaokulu

Altınova Düden M. Antalya C. No169 Kepez/Antalya
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, kendini sürekli geliştirebilen, problemlere çözüm üretebilen,topluma faydalı bireyler yetiştirebilmek.Aynı zamanda bireyin yaratıcılık ve hayal gücünü geliştiren ,bireysel farklılıkları gözeten ,her bireyin kendi özellikleri doğrultusunda ;kendisini en üst düzeyde geliştirmesine imkan veren ve kendini sürekli yenileyebilen insan odaklı bir eğitim uygulamaktır.
Misyon
Kendi hak ve özgürlüklerini bilen başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı gösteren yaşadığı çevre ve topluma karşı sorumluluk sahibi, hayata dair bilgileri özümsemiş ve kullanabilecek düzeye gelmiş insanlar yetiştirmek için varız Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş, evrensel, ulusal kültür birikimine sahip düşünme, algılama ve sorun çözme becerileri gelişmiş, ülke gerçeklerini bilen, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek.
İngilizce 7 saat
Toplu ulaşım